Menu Sluiten

Hotstone Massage

De hotstonemassage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtengang
“Geest en Lichaam zijn één”. Ik geef deze massage in combinatie met een ontspanningsmassage. De behandeling combineert de kracht van de dieptewerking van het werken met warmte en de therapeutische kwaliteiten van de essentiële oliën.
Er wordt zacht gemasseerd met speciale warme basalt stenen meestal langs de ruggengraat, in de nek, in de handen op de borst en buik en zelfs tussen de tenen.cEen heerlijk gevoel dat ik alle koukleumen kan aanraden. De temperatuur van het water waar de stenen in liggen is tussen de 45 en de 50 graden.

Er wordt gemasseerd met basalt stenen deze houden de warmte langer vast en geeft deze op een natuurlijke wijze aan het lichaam door. De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen. De warmte vergroot het gevoel van welzijn. Hotstonemassage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleerd de orgaan functies en activeerd het zelfherstellendvermogen van het lichaam.

Deze massage is aanteraden bij acute en chronische spierproblemen, en is vooral geschikt voor mensen met spier,gewricht en/of zenuwpijnen, rug en nekpijn. Maar ook zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen verwennen en relaxen! Vanaf januari 2010 geef ik deze massage alleen nog voor 90 min ik vind dat ik in 60 min. de massage te snel moet uitvoeren.

Hotstone massage wordt bij kanker afgeraden. Door de stimulerende werking op het lymfesysteem zou uitzaaiing bevorderd kunnen worden.