Menu Sluiten

Over Mij

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Karine Muis ben getrouwd en heb 3 kinderen. Na het LBO gevolgd te hebben heb ik de MDGO VZ in Emmeloord gedaan daar ben ik in 1988 geslaagd en ben 11 jaar werkzaam geweest als bejaardenverzorgster, in verschillende verzorgingstehuizen.

In 2001 ben ik begonnen als verkoopster van kinderkleding via party‚Äôs, dat heb ik gedaan tot en met december 2008. Ondertussen was ik al begonnen met een cursus Klassieke ontspanningsmassage, dat beviel zo goed dat ik ook nog de cursussen Hotstonemassage en Kruidenstempelmassage heb gedaan. Sinds februari 2009 sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel, en ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen.

De massagepraktijk is gevestigd tussen Steenwijkerwold en Oldemarkt aan de rand van het nationaalpark de Weerribben.
We wonen hier lekker rustig en vrij.  Bij onze woning hebben wij een grote schuur en een klein gedeelte daarvan hebben we omgetoverd tot massagepraktijk.

Ik probeer het de klanten zo comfortabel mogelijk te maken respect voor elkaar, zodat ze zich hier op hun gemak voelen. Ik zou het fijn vinden u te verwelkomen in mijn praktijk.