Menu Sluiten

kruiden en cocosstempel massage

Als aan een massage kruiden en aroma‚ÄĚsamen met de weldoende warmte toegevoegd wordt, is het gegarandeerd genieten. De spanningen worden minder en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling. Dit kan een kruidenstempelmassage voor u betekenen.
Het is een heerlijke geur, de warmte en de rustgevende klanken van de muziek die u in een droomwereld van geborgenheid brengen.

De warmte van de kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich en de huid wordt intensiever doorbloed. Schadelijke stoffen van de stofwisseling worden door deze warmte sneller afgevoerd.

Ook deze kruidenstempel massage wordt in combinatie gegeven met een ontspannings massage. Ik maak de kruidenstempels zelf met 11 verschillende kruiden.
2 grote stempels en 2 kleine deze zijn voor het gezicht. Na de massage worden de stempels weggegooid. Ik heb dus elke massage nieuwe stempels.
De kruidenstempels worden warm gemaakt boven de stoom.
Deze massages zijn niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten en wijst de weg naar innerlijke rust. Ik heb er voor gekozen om vanaf januari 2010 alleen nog maar 90 min voor deze massage te nemen, ik vind 60 min te kort daar kan ik mijn handelingen niet voldoende in kwijt.

Een kruidenstempel massage wordt bij kankerpatienten afgeraden, door de stimulerende werking zou uitzaaiing bevordert kunnen worden.